Het printen van werkbladen

Sinds kort heeft Google iets veranderd aan de manier waarop hun browser Chrome de Flash Player ondersteunt. Een aantal werkbladen wordt daardoor via Chrome niet meer goed weergegeven.

Mocht u problemen ondervinden met het afdrukken van een werkblad, dan is het misschien het eenvoudigste om de extra pdf’s te gebruiken die bij de leerwerkboeken horen. Deze werkbladen zijn altijd printbaar maar ze zijn niet “interactief”, d.w.z. de opgaven liggen vast. Dit is op zich geen probleem omdat er bij elke paragraaf tien extra werkbladen zijn gemaakt.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van een andere browser, bijvoorbeeld Firefox of Explorer of Safari (mits in Safari de FlashPlayer is geactiveerd).
Klik hier voor meer informatie over problemen met de interactieve oefeningen, huiswerkprogramma’s en werkbladen.

Intussen kijken wij of het mogelijk is om toch ook voor Chrome de betreffende werkbladen weer op orde te krijgen. Ook als het lukt om de flash-bestanden stuk voor stuk te wijzigingen zodat ze ook met Chrome weer goed werken, dan nog zal het in elk geval veel werk zijn en zeker een aantal maanden gaan duren.